Buitengewoon bedankje

Geniet van de verschillende smaken! Ze zijn tot in perfectie ontwikkeld door Perfri chocolate & pastry. Een doos bonbons zou niet volledig zijn zonder dit verschil. Zo zitten wij ook in elkaar: iedereen heeft diens eigen Buitengewone Talent. Kijk hier welke smaak je eet of laat jezelf verrassen!

Klik op de bonbon om de ingrediënten te ontdekken!

Passie Parel

Pistache Presence

Brainy Bite

Cacao Carrière

Deel met ons je favoriete smaak op LinkedIn  #buitengewoonbedankje

Skill Surprise

Extraordinary Expert

Vanille Vernuft

Coco Capable

Passie Parel

Pistache Presence

Brainy Bite

Cacao Carrière

Deel met ons je favoriete smaak op LinkedIn  #buitengewoonbedankje

Skill Surprise

Extraordinary Expert

Vanille Vernuft

Coco Capable

Meer weten over wat we doen?

Ons project bij jouw organisatie heb je misschien meegekregen, of alleen op de achtergrond over gehoord. Ben je benieuwd wat we bij jullie hebben gedaan? Lees meer over:

Onze IT-diensten

Onze Talenten

Bekijk onze referenties

Deze bonbons zijn gemaakt door Perfri chocolate & pastry.

Het advies is om ze tussen de 15 en 18 graden droog te bewaren en bij
voorkeur binnen 3 weken op te eten.

Let op!
De bonbons kunnen noten, melk, gluten en alcohol bevatten.

Kijk voor meer over Perfri op  www.perfri.com

Wil je jouw informatie ook op orde?

Neem direct contact op met Giedo! Bel 0182 – 715 335 of mail ons!